Roliga femkampslekar

Jag var på en kräftskiva för ett tag sen där några kompisar tagit fram en massa roliga femkampslekar som jag kände att jag borde tipsa om. Vi delade in oss i lag om två (fyra lag totalt) och där man fick 5 p för vinst, 3p för 2:a osv. Grenarna var:

1. Äta en Calippo (ni vet isglassen) på så kort tid som möjligt. Svårt och lagom plågsamt då det var riktigt kallt!

2. Sätta fast så många Ahlgrens bilar i ansiktet på sin motpartner som möjligt under en minut (19 st blev toppnoteringen).

3. Dricka upp en kopp Baileys på cirka 2.5 meters avstånd enbart med hjälp av sugrör (man var tvungen att koppla samman dem, vilket inte var det lättaste).

4. Få tandkräm ur en tandkrämstub så långt som möjligt. Några klämde och kastade, andra valde att trampa riktigt hårt. Själv trampade jag så hårt att tandkrämstuben bokstavligen sprängdes. Det var tandkräm precis överallt!

5. Komma ur en nylonstrumpa fortare än den andra. Två personer ställer sig rygg mot rygg och så drar man en nylonstrumpa över bådas huvuden. Sen gäller det att ta sig ur strumpan med huvudet fortare än den andra. Riktigt roligt!

6. Äta smör. Den här var ganska äcklig men några tog verkligen för sig och åt upp cirka 150 g smör i ett nafs!

7. Pumpa upp en ballong med cykelpump (mellan benen). En person ställer sig med en cykelpump mellan benen och med en liten ballong (tex vattenballong) påträdd längst fram. Sen gäller det för partnern att pumpa upp ballongen bakifrån tills den spricker. Det krävs att man antingen känner varandra rätt bra men det var otroligt roligt.

8. Dricka en öl med hjälp av en kondom. Här skulle man först få i en 33 cl öl in i en kondom och sen dricka upp den igen på kortast möjligast tid!

Dela gärna med dig genom att kommentera eller prenumerera på RSS feeden eller dela på sociala media.

2 thoughts on “Roliga femkampslekar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *