Tips om man vill få ligga på en finlandskryssning

Jag diskuterade med en (manlig) vän för ett tag som som inte hade fått ligga på ett tag och funderade på endera lösningarna:

  • Gå till Garbos i Sumpan
  • Gå till Golden Days i City
  • Åka på kryssning till Finland

som han ansåg borde vara tvärsäkra sätt att komma tillbaka från en status som praktiskt taget oskuld igen. När vi diskuterade kryssningar från Stockholm till Åbo kom jag på lite grejer vi listade ut när vi åkte dessa finlandskryssningar som unga. Sen kom lite andra med sina tips och det hela urartade i ett överflöd av tips till vår kompis.

Här är de tips vi gav honom:

  • Åk för all del färjan som lämnar Stockholm på lördagmorgonen och inte den som åker på kvällen – Detta för att det mestadels är svenskar som åker på kvällen och inte så många finskor. Det är i allmänhet mestadels grabbgäng som åker från Sverige och tjejgäng från Finland – och alla åker på kvällarna. Kom alltså fram till Åbo på kvällen, och inte på morgonen. Det är också någon speciell kemi mellan de internationella relationerna…
  • Åk när barnbidragen kommit i Finland. Ett ganska roligt tips som vi aldrig verifierat. Kompisens teori är att de ensamstående finskorna åker när de får barnbidraget i Finland vilket enligt honom var ett annat datum än det för löning. Detta innebär att det är ett överskott av singelkvinnor då¨som har en natt att roa sig på.
  • Åk under hockey-VM eller liknande då de allra flesta killarna stannar hemma.
  • Boka inte ett 4-bäddsrum med tre kompisar.

Det diskuterades en hel del andra tips som jag inte kan komma ihåg nu. Det var mest en rolig diskussion än kanske klockrena tips men det kanske hjälper någon annan så jag bloggar om det…

Dela gärna med dig genom att kommentera eller prenumerera på RSS feeden eller dela på sociala media.

One thought on “Tips om man vill få ligga på en finlandskryssning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *